Aksesorët që do të gjeni pranë Everest janë të gjithë të cilësisë më të mirë në tregun shqiptar dhe rajon. Kompania importon aksesoret e saj vetëm nga vendet e Europës perëndimore dhe nga prodhuesit më të mirë. Origjina e tyre janë vende si Italia, Austria, Gjermania etj. Klienti do të mbetet gjithnjë i kënaqur me cilësinë e tyre, gamën e gjerë të produkteve dhe me çmimin e arsyeshëm.

H186PB
TAP VRIMASH fi 12

TAP VRIMASH fi 12

H212NB
MBULESE PLASTIKE E BARDHE PER SHKARKIM UJI

MBULESE PLASTIKE E BARDHE PER SHKARKIM UJI

H211NB
MBULESE PLASTIKE E ZEZE PER SHKARKIM UJI

MBULESE PLASTIKE E ZEZE PER SHKARKIM UJI

H210NB
MBULESE PLASTIKE PER SHKARKIM UJI

MBULESE PLASTIKE PER SHKARKIM UJI

T70561TP
TAP BINIE PER PROFIL 70561

TAP BINIE PER PROFIL 70561

T70551TP
TAP BINIE PER PROFIL 70551

TAP BINIE PER PROFIL 70551

R155HB
SPESOR 5 mm PER KARIKIM XHAMASH

SPESOR 5 mm PER KARIKIM XHAMASH

T70521TP
TAP BINIE PER PROFIL 70521

TAP BINIE PER PROFIL 70521

H179PB
TAPA BINIE GREKE

TAPA BINIE GREKE

L405EP
Tubolar grek

Tubolar grek

G314PB
KUSHINETA

KUSHINETA

G311PB
Flamur 18mm

Flamur 18mm

G310PB
Flamur 14mm

Flamur 14mm

R116PB
Kit italian

Kit italian

R115PB
Kit Grek

Kit Grek

G303PW
Litar Grille

Litar Grille

G327PB
LLAMARINE 18mm

LLAMARINE 18mm

G326PB
LLAMARINE  14mm

LLAMARINE 14mm

138
AKSESORE XHAMI   GONE PIKAQI

AKSESORE XHAMI GONE PIKAQI

127
AKSESORE XHAMI  KRYQ+YPSILON

AKSESORE XHAMI KRYQ+YPSILON

S513DW
Kit rrjetë

Kit rrjetë

D025MB
SHUL METALIK

SHUL METALIK

D023MB
KENDOR SHTESE PER ANTIRIBALT

KENDOR SHTESE PER ANTIRIBALT

H206MB
SHULA DERE KIT

SHULA DERE KIT

H205MB
KIT  SPAJOLETE ME KUNDRASHUL DOPJO

KIT SPAJOLETE ME KUNDRASHUL DOPJO

H170NB
Shul per Bini

Shul per Bini

H171AB
SHUL PER SPAJOLETA

SHUL PER SPAJOLETA

S093AS
KUNJA PER SKUADRETA

KUNJA PER SKUADRETA

G322PB
KLIPSE GRILLE

KLIPSE GRILLE

G323PB
TAPA PIKAQI

TAPA PIKAQI

G318PB
Shul

Shul

R119PB
Per Fashature dere

Per Fashature dere

R118PB
Per Lamaqe plastike

Per Lamaqe plastike

S087AS
Skuadreta per hapesire 15 x 24

Skuadreta per hapesire 15 x 24

SS084AS
Skuadreta per hapesire 37 x 29

Skuadreta per hapesire 37 x 29

S083AS
Skuadreta per hapesire 19 x 29

Skuadreta per hapesire 19 x 29

S082AS
Skuadreta per hapesire 25 x 27

Skuadreta per hapesire 25 x 27

R117SS
Lamaqe metalike

Lamaqe metalike

S094AS
Skuadreta fuxhi per kanat seria ce 60 000

Skuadreta fuxhi per kanat seria ce 60 000

S084AS
Skuadreta per hapesire 37 x 29

Skuadreta per hapesire 37 x 29

S083AS
Skuadreta per hapesire 19 x 29

Skuadreta per hapesire 19 x 29

S079AS
Skuadreta sistem uno Seria 62 000

Skuadreta sistem uno Seria 62 000

S078AS
Skuadreta fuxhi per kanata

Skuadreta fuxhi per kanata

S070AS
Skuadreta per hapesire 42 x 39

Skuadreta per hapesire 42 x 39

S065AS
Skuadreta per hapesire 42 x 23

Skuadreta per hapesire 42 x 23

S062AS
Skuadreta per hapesire 29 x 15

Skuadreta per hapesire 29 x 15

S060AS
Skuadreta për hapësirë 15 x 17

Skuadreta për hapësirë 15 x 17

H177AS
Kendor Banaku

Kendor Banaku

S061SS
GONE E VERDHE KASE

GONE E VERDHE KASE

S501SS
KRAH METALIK PER HAPJE JASHTE

KRAH METALIK PER HAPJE JASHTE

D024MB
KIT MENTESHA PER KANATA DYSHE

KIT MENTESHA PER KANATA DYSHE

D021MB
KRAH SUPLEMENTAR PER KANATA BORA

KRAH SUPLEMENTAR PER KANATA BORA

D020MB
GRUP PER KANATA BORA E KOMPLETUAR ME MENTESHA DHE DHE DOREZE KREMONEZE

GRUP PER KANATA BORA E KOMPLETUAR ME MENTESHA DHE DHE DOREZE KREMONEZE

H1754AB
Cift krahësh të lëvizshëm për vasistas

Cift krahësh të lëvizshëm për vasistas

H175AB
Krah

Krah

D026AS
Pompë Dere

Pompë Dere

H174AB
Krah superluci

Krah superluci

M280AC
Mentesha italiane silver

Mentesha italiane silver

M280AS
Mentesha italiane krem

Mentesha italiane krem

M280AW
Mentesha italiane e bardhë

Mentesha italiane e bardhë

M280AC
Mentesha Greke Silver

Mentesha Greke Silver

M280AS
Mentesha Greke krem

Mentesha Greke krem

M280AW
Mentesha Greke e bardhë

Mentesha Greke e bardhë

KIT SKOREVELL/RRESHKITJE

KIT SKOREVELL/RRESHKITJE

R090PB
RUL DOPIO PLASTIKE

RUL DOPIO PLASTIKE

R191PB
RUL DOPIO PLASTIKE

RUL DOPIO PLASTIKE

R191AS
RUL DOPIO METALIK

RUL DOPIO METALIK

DOREZË FALLCO E DREJTË

DOREZË FALLCO E DREJTË

DOREZE FALLCO ME HARK

DOREZE FALLCO ME HARK

D001AW
DOREZË PARISIEN SKORREVELL E BARDHË

DOREZË PARISIEN SKORREVELL E BARDHË

D001AB
DOREZË PARISIEN SKORREVELL E ZEZË

DOREZË PARISIEN SKORREVELL E ZEZË

D006AW
DOREZË SKORREVELL ME KUNJ E BARDHË

DOREZË SKORREVELL ME KUNJ E BARDHË

D006AB
DOREZË SKORREVELL ME KUNJ E ZEZË

DOREZË SKORREVELL ME KUNJ E ZEZË

D005AW
DOREZË SKORREVELLI ME SHIGJETË E BARDHË

DOREZË SKORREVELLI ME SHIGJETË E BARDHË

D005AB
DOREZË SKORREVELLI ME SHIGJETË E ZEZË

DOREZË SKORREVELLI ME SHIGJETË E ZEZË

H203NB
KIT DOREZË SPAJOLETE

KIT DOREZË SPAJOLETE

H172PB
BILBIL

BILBIL

D012AW
DOREZË E SHESHTË PËR HAPJE

DOREZË E SHESHTË PËR HAPJE

D022AB
KREMONESE E KTHYESHME PËR HAPJE TË BRENDËSHME

KREMONESE E KTHYESHME PËR HAPJE TË BRENDËSHME

D171AB
KIT PËR MBYLLJEN E KANATËS

KIT PËR MBYLLJEN E KANATËS

D018IS
DOREZË INOKSI PËR PORTA XHAMI

DOREZË INOKSI PËR PORTA XHAMI

D012AS
DOREZË SPAJOLET FALLCO GRI /SILVER

DOREZË SPAJOLET FALLCO GRI /SILVER

D012AW
DOREZE SPAJOLET FALLCO E BARDHË

DOREZE SPAJOLET FALLCO E BARDHË

D012AB
DOREZE SPAJOLET FALLCO E ZEZË

DOREZE SPAJOLET FALLCO E ZEZË

D008AS
DOREZË DERE ALUMINI GRI /SILVER

DOREZË DERE ALUMINI GRI /SILVER

D008AW
DOREZË DERE ALUMINI E BARDHË

DOREZË DERE ALUMINI E BARDHË

D008AB
DOREZË DERE ALUMINI E ZEZË

DOREZË DERE ALUMINI E ZEZË

D011AC
DOREZA SPAJOLET + KIT KREM

DOREZA SPAJOLET + KIT KREM

D011AW
DOREZA SPAJOLET + KIT BARDHE

DOREZA SPAJOLET + KIT BARDHE

D011AB
DOREZA SPAJOLET + KIT E ZEZË

DOREZA SPAJOLET + KIT E ZEZË

D010AB
DOREZË SPAJOLET + KIT E ZEZË

DOREZË SPAJOLET + KIT E ZEZË

D010AW
DOREZË SPAJOLET +KIT  E BARDHE

DOREZË SPAJOLET +KIT E BARDHE

D009PPW
Dorezë dere plastike

Dorezë dere plastike

D009PB
Dorezë dere plastike

Dorezë dere plastike

S512DB
Silikon Mbushes

Silikon Mbushes

S513DW
Silikon Transparent

Silikon Transparent

S063AS
Gone Sistem Uno

Gone Sistem Uno

S062SS
Gone Arieti

Gone Arieti

M280AB
Mentesha Italiane

Mentesha Italiane

M280AB
Mentesha Greke e zezë

Mentesha Greke e zezë

L408EP
Karrikull 18

Karrikull 18

L405EP
Karrikull 14

Karrikull 14

G317PB
Stopier I Brend

Stopier I Brend

G316PB
Udhezues Grille

Udhezues Grille

G325PB
Kupa

Kupa

Broshure aksesoresh