01 10 2014 - Teknologjia 

Everest është një kompani që realizon të gjitha proceset e punës me teknologjinë më të  fundit. Sot, në mjediset e saj të prodhimit janë të instaluara dy presa, 1400 dhe 1800 ton, dhe me një kapacitet vjetor prodhimi prej 9600 ton. Gjithashtu, në mjediset e fabrikës gjenden dy furra lyerje, Gema, të Zvicrës, të teknologjisë

28 09 2014 - Fabrika

Në fillim të vitit 2005, Everest hapi fabrikën e prodhimit të profileve të aluminit, të vendosur në dalje të Kamzës, buzë rrugës nacionale. Sot, në mjediset e saj të prodhimit janë të instaluara dy presa, 1400 dhe 1800 ton, dhe me një kapacitet vjetor prodhimit prej 9600 ton. Gjithashtu, në mjediset e fabrikës gjenden dy furra

25 09 2014 - Ndërtimet

Apartamentet e ndërtuara nga kompania jonë janë të standardeve moderne. Ndërtimet janë realizuar me materialet më të mira, në respekt të plotë të mjedisit, në mjedise të gjelbra dhe të përshtatshme për familjen. Jepini vetes mundësinë për të vizituar ndërtesat tona të banimit dhe ju sigurojmë se do të mbeteni të kënaqur.

20 09 2014 - Profile Alumini

Profilet e aluminit dhe aksesorët shërbejnë kryesisht si materiale bazë për realizimin e proceseve dhe operacioneve të prodhimit të bizneseve, të cilat kanë si aktivitet parësor të tyre pikërisht përpunimin e Profileve të Aluminit për qëllime të ndryshme.