EVEREST, është një nga firmat lider të prodhimit të profileve të aluminit në Europë me më shumë se 10 vjet eksperiencë dhe me plote arritje për të cilat ndjehet krenare.

EVEREST ofron zgjidhje teknike në fushën e teknologjisë së prodhimit të profileve të aluminit, prodhimit të dyerve, dritare, fasadave dhe sistemeve të tjera të aplikuara të aluminit.

EVEREST ofron zgjidhje të integruara për klientët. Kompania kërkon që nëpërmjet një mjedisi të avancuar dhe të organizuar teknologjik të ofrojë zgjidhje teknike që ndihmojnë në realizimin e produkteve me eficencë të lartë nëpërmjet një produktiviteti të lartë.

EVEREST ka tashmë në portfolin e saj një numër prej mijra dizajne profile alumini, qindra projekte të realizuara në ndërtim dhe një përvojë prej shumë vitesh dhe në sajë të personelit të saj dhe një stafi shkencor të dalluar zotëron aftesinë më të lartë teknike për ekzekutimin e të gjitha proceseve të punës në mënyrë eficente.