09 04 2016 - Katalog per arkitekt i pergjithshem

06 06 2015 - Lista e Profileve

15 04 2015 - Sistemi me palosje CE 62 000

15 04 2015 - Serite e sistemeve me hapje

01 11 2014 - Fjala e CEO-s

Tashmë kemi thuaj dy dekada që punojmë bashkë. Nga një sipërmarrje e vogël e guximshme e një grushti njerëzish tani ne jemi një kompani e madhe me filiale në disa shtete në Ballkan dhe eksportojmë në të gjithë Europën. Pavarësisht këtij transformimi, por edhe falë përvojës së tij, ne dimë se çfarë do të thotë të investo

01 10 2014 - Sistemet e reja arkitektonike

Nëse jeni duke ndërtuar një shtepi të re, ose jeni duke rinovuar shtëpinë tuaj të vjetër, këtu mund të gjeni të gjitha zgjidhjet me cilësi, të sigurta dhe me një jetëgjatësi në kohë për të gjitha sistemet e aluminit të cilat mund të gjejnë aplikim në shtëpi, në zyra, apo objekte të tjera industriale. Ne kemi projektuar

10 03 2014 - Panairi ndërkombëtar i Ndërtimit në Shqipëri 2014

Nga data 28 deri me datë 30 Mars 2014 do të prezantojmë produktet tona në Panairin Ndërkombëtar, Ndërtime 2014 – Shqipëri, në Tiranë në Pallatin e Kongreseve, stenda Nr. A 27. Jeni të ftuar të na vizitoni për tu njohur më nga afër me kompaninë tonë dhe produktet që ne ofrojmë.