Nga data 28 deri me datë 30 Mars 2014 do të prezantojmë produktet tona në Panairin Ndërkombëtar, Ndërtime 2014 – Shqipëri, në Tiranë në Pallatin e Kongreseve, stenda Nr. A 27.

Jeni të ftuar të na vizitoni për tu njohur më nga afër me kompaninë tonë dhe produktet që ne ofrojmë.