Nëse jeni duke ndërtuar një shtepi të re, ose jeni duke rinovuar shtëpinë tuaj të vjetër, këtu mund të gjeni të gjitha zgjidhjet me cilësi, të sigurta dhe me një jetëgjatësi në kohë për të gjitha sistemet e aluminit të cilat mund të gjejnë aplikim në shtëpi, në zyra, apo objekte të tjera industriale.

Ne kemi projektuar sisteme alumini estetikisht të bukura dhe shumë funksionale.
Sistemet tona janë të testuara nëpër laboratoret e kontrollit të cilësisë në Europë duke u pajisur edhe me certifikatë cilësie.
Prodhimi i profileve bëhet duke përdorur teknologji të lartë.
Prodhimi i profileve tona i nënshtrohet një procesi kontrolli në përputhje me standardet ndërkombëtare dhe sistemit të cilësisë ISO 9001.
Sistemet arkitektonike janë grupi kryesor i produkteve të kompanisë Everest.

Ata janë të dizenjuara për çdo aplikim arkitektonik, të tilla si dyer, dritare, fasada të vazhduara atriume, dhe në mbulimin e shumë nevojave të tjera.
Everest disponon një gamë të gjerë sistemesh të cilat plotësojnë më së miri kërkesat arkitektonike të çdo lloj objekti.
Sistemet e aluminit të Everest dallohen për prakticitetin dhe me një kosto të lirë, dhe jo më kot etiketohen si “Zgjidhje të zgjuara” sepse ofrojnë një cilësi të mirë, duke ulur kosto të panevojshme dhe me një zhdërvjelltësi të paparë në drejtim të ofrimit të produktit të kërkuar që nga momenti i porosisë.

Produktet Everest janë dërguar për tu testuar në institutet ndërkombëtare të testimit të cilësisë për tu certifikuar me pas në bazë të normativave europiane.

 

  • Sisteme me hapje

Ata ofrojnë izolim, siguri dhe ofrohen në një gamë të gjerë dizenjosh. Aplikon në pjesën më të madhe. Mban pjesën më të madhe të tregut. Vendosen në shtëpi, ndërtesa dhe ndërtesa të përbashkëta. Ofrohet në radhë të vetme, por edhe me prishet termike.

Karakterizohet nga:.

– Aplikimet pakufizuar dhe tipologjive
– zgjidhje të përshtatshme për të përshtaten çdo rast
– numrin e pajisje në dispozicion

 

  • Sisteme me rrëshqitje

Sistemet me rrëshqitje janë zhvilluar kryesisht për ambjente ku ka hapësira të kufizuara. Ato ofrojnë zgjidhje efektive dhe shumë praktike për mbylljen e ambienteve, veçanërisht në vende ku nuk është e mundur aplikimi i një mbyllje tradicionale me mentesha. Karakteristikat kryesore të tyre janë:

– Tepër funksionale për hapësira të kufizuara.
– Aplikohet për ndarje të brendshme ose dritare, me xham tek ose dopjo.
për grila që vendosen nga faqja e jashtme e murit.
– Ofrohen në disa mënyra, rrëshqitëse sipër njëra-tjetrës, rrëshqitëse që futen në mur, ose e mbivendosur mbi mur, me shinë teke ose dopjo.

 

  • Sisteme me palosje

Dyert me palosje (lloji fizarmonikë), po gjejnë aplikim gjithmonë e më shumë në ambientet e bizneseve. Sistemet e këtij lloji janë ideale për mbulimin e hapësirave të mëdha të tilla si showroom-e, restorante, zonat e zbavitëse, etj; kudo ku është e nevojshme për një hapësirë fleksibël. Ato mund të ndërtohen me një numër të madh të fletëve, pa ndonjë kushtëzim të madh në dimensione, duke zënë hapësirën minimale me efekt për të zgjeruar pamjen vizuale. Në këtë mënyrë impakti me natyrën është më i pranishëm, dhe vizualisht kjo zgjidhje arkitektonike ofron një ambient më të këndshëm për syrin, duke pasur një fushëpamje sa më të gjerë.