Ata ofrojnë izolim, siguri dhe ofrohen në një gamë të gjerë dizenjosh. Aplikon në pjesën më të madhe. Mban pjesën më të madhe të tregut. Vendosen në shtëpi, ndërtesa dhe ndërtesa të përbashkëta. Ofrohet në radhë të vetme, por edhe me prishet termike.

Karakterizohet nga:
– Aplikimet pakufizuar dhe tipologjive
– zgjidhje të përshtatshme për të përshtaten çdo rast
– numrin e pajisje në dispozicion

  • Seria 50 000
  • R 7200