Sistemet me rrëshqitje janë zhvilluar kryesisht për ambjente ku ka hapësira të kufizuara. Ato ofrojnë zgjidhje efektive dhe shumë praktike për mbylljen e ambienteve, veçanërisht në vende ku nuk është e mundur aplikimi i një mbyllje tradicionale me mentesha. Karakteristikat kryesore të tyre janë:
– Tepër funksionale për hapësira të kufizuara.
– Aplikohet për ndarje të brendshme ose dritare, me xham tek ose dopjo.
për grila që vendosen nga faqja e jashtme e murit.
– Ofrohen në disa mënyra, rrëshqitëse sipër njëra-tjetrës, rrëshqitëse që futen në mur, ose e mbivendosur mbi mur, me shinë teke ose dopjo.

  • Seria 55 000
  • Seria 65 000
  • Seria 75 000
  • Seria 76 000